+31 (0)6 22 20 32 77 info@natura-verde.nl
Selecteer een pagina

Nieuw Product

Laatste nieuwe idee voor in uw tuin.

Nieuwe trend

De laatste trends en nieuwtjes…

Natura-Verde: Adviseur Inkoop Tuincentra

Advies, planten en bloemen

Met mijn kennis, ervaring en plezier in de groene omgeving, wil ik uw tuincentrum ondersteunen bij het vergroten van klantenbinding. Ik biedt mijn persoonlijk kennis en ervaring aan, zodat uw klanten een breder en gedifferentieerd assortiment bij u kunnen kopen.

Met veel aandacht houd ik controle op uw inkoop van planten en bloemen, rechtstreeks van de kwekers, zodat kwaliteit en efficiëntie gegarandeerd zijn.

Daarnaast informeer ik u over de nieuwste ontwikkelingen in de planten- en bloemenmarkt en verzorg de nieuwste presentaties van de producten, zodat u de juiste beslissingen kunt nemen voor het te voeren assortiment planten en bloemen in uw bedrijf.

Partner

Om u als partner goed te kunnen dienen, werk ik samen met professionele bedrijven en kwekers. Met behulp van professionele webwinkels kunt u uw bestelling rechtstreeks bij kwekers plaatsen, waarbij de webshop een hulpmiddel is, voor mij blijft het directe contact belangrijk.

Het is ook mogelijk om kleine hoeveelheden te bestellen, zodat u altijd een verse voorraad hebt. Om de kwaliteit en versheid van de producten te garanderen, heb ik geen voorraad en korte levertijden.

Ook is de combinatie van bestellingen voor bloemen en planten mogelijk. Het transport kan samen worden georganiseerd. Ervaren medewerkers van de bedrijven zorgen voor de professionele constructie van de CC‑karren.

Eindcontrole voer ik zelf uit. Ik kan ook waarde toevoegen door exclusieve pakketten voor u of met u te ontwikkelen. U kunt dan uw eigen concepten op maat aanbieden die u onderscheidend maken.

Met mijn advies en mijn inspiratie voor de nieuwste trends, draag ik graag bij aan het succes van uw bedrijf. Klantspecifieke labels met streepjescodes en / of productinformatie zijn ook mogelijk. Ik zou graag met u willen werken en uw wensen vervullen om een ​​gezond en goed partnerschap op te bouwen.

Andrea Vornhagen