+31 (0)6 22 20 32 77 info@natura-verde.nl
Selecteer een pagina

Advies, planten en bloemen

Natura-Verde biedt ondersteuning aan tuincentra bij het versterken van de klantenbinding.

Mijn persoonlijke kennis, ervaring en plezier in een groene omgeving zorgen ervoor dat u aan uw klanten een breder en gedifferentieerder assortiment kunt bieden. Kwaliteit en efficiëntie zijn gegarandeerd als u aan mij de controle op uw inkoop van planten en bloemen uitbesteedt, rechtstreeks van de kwekers.

Ook informeer ik u over de nieuwste ontwikkelingen in de planten- en bloemenmarkt en verzorg een nieuwe presentatie van uw huidige en nieuwe producten. Dit is de basis waarop u de juiste beslissing kunt nemen voor het te voeren assortiment planten en bloemen binnen uw bedrijf.

Locatie

Natura-Verde is gevestigd vlakbij Amsterdam Schiphol op de locatie Aalsmeer. De ideale locatie voor een Bloemengroothandel en Plantengroothandel.

Partner

Om u als partner goed te kunnen adviseren werk ik samen met professionele bedrijven en kwekers. U kunt uw bestellingen natuurlijk rechtstreeks via de webwinkels van de kwekers plaatsen, maar voor mij is direct contact belangrijker.

Het is ook mogelijk om kleine hoeveelheden te bestellen, zodat u altijd een verse voorraad heeft. Om de kwaliteit en versheid van de producten te garanderen heb ik korte levertijden en geen voorraad.

Ook kunt u bloemen en planten gecombineerd bestellen. Ervaren medewerkers van de bedrijven zorgen voor de professionele constructie van de CC-karren.

Eindcontrole voer ik altijd zelf uit. Ik kan ook waarde toevoegen door (samen met u) exclusieve pakketten te ontwikkelen. U kunt dan uw eigen onderscheidende concepten op maat aanbieden.

Mijn advies en inspiratie voor de nieuwste trends kunnen een belangrijke bijdrage leveren aan het succes van uw bedrijf.

Klantspecifieke labels met streepjescodes en/of productinformatie zijn ook mogelijk. Ik zou graag met u willen samenwerken en een ​​gezond en goed partnerschap opbouwen.

Andrea Vornhagen

Uitgelicht